Privacybeleid

Privacybeleid Van der Schoor Schilders

Wij zijn ons ervan bewust dat je vertrouwen in ons stelt en wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te waarborgen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we van je verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo weet je precies hoe wij werken. Wil je meer weten over privacy rechten in het algemeen, ga dan naar de website van de AP (Autoriteit Persoonsgegevens) De AP is verantwoordelijk voor de handhaving van deze regels in Nederland .

 

Persoonsgegevens

Website

Als je gebruik maakt van onze website laat je bepaalde gegevens bij ons achter. De meeste gegevens die je achterlaat zijn anoniem. Dit wil zeggen we kunnen in het algemeen zien hoeveel mensen een pagina hebben gezien, maar niet wie. Deze gegevens verzamelen we om onze website te verbeteren.

Contactformulier

Zodra jij een persoonlijke informatie zelf aan ons doorgeeft, bijvoorbeeld door ons een email te sturen of ons contactformulier te gebruiken zullen we jouw persoonsgegevens bewaren en enkel gebruiken om je vragen te beantwoorden.

Digitale Marketing

Indien je onze marketing cookies accepteert wordt er een marketing cookies op jouw browser geplaatst. Daarmee hebben we geen toegang tot jouw persoonsgegevens, maar we kunnen je wel relevante informatie en advertenties tonen op onze en de websites van derden. Dit komt omdat jouw browser slim is en jouw voorkeuren onthoudt… de cookie biedt enkel de mogelijkheid om met advertenties te communiceren, zodat de juiste advertenties gefilterd wordt. Marketing cookies kun je eenvoudig uit je browser wissen, op ieder gewenst moment. Dit doe je zo: cookies wissen handleiding.

 

Wat doen wij met jouw gegevens

Facturen voor aankoop van een product of dienst dienen wij wettelijk gezien 7 jaar te bewaren. Je kunt de gegevens bij ons opvragen, maar wij mogen ze binnen 7 jaar niet verwijderen.

Persoonsgegevens verkregen uit de communicatie via ons contactformulier en de chat bewaren we in principe alleen zolang het nodig is om onze dienstverlening uit te voeren.

Anonieme statistieken over je surfgedrag op onze website gebruiken we om onze website te verbeteren en jou een prettigere beleving te kunnen geven.

 

Cookies

Onze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst).

We maken onderscheid in functionele en niet-functionele cookies.

Functionele cookies en Analytische plaatsen we altijd.

Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je producten in je winkelwagen blijven liggen, dat je online bankomgeving het doet of dat je YouTube video’s kunt bekijken via de site.

Naast functionele cookies plaatsen we ook standaard analytische cookies. Dit valt in de categorie niet-functionele cookies. Deze zijn namelijk niet nodig voor het goed laten functioneren van de website. Door deze cookies weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren.

Marketing cookies plaatsen we enkel moet jouw toestemming.

Pas wanneer je akkoord gaat met het plaatsen van cookies,  plaatsen we ook een aantal andere niet-functionele cookies. Deze hebben allemaal verschillende doeleinden, maar stellen ons in staat om onze dienstverlening te verbeteren. Zo gebruiken we cookies om op onze website online surveys te tonen, verbeteringen op onze website te testen, social media buttons te tonen of om relevante advertenties voor onze diensten te kunnen tonen op andere websites.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Houd er rekening mee dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als je alle cookies uitgeschakeld in je browser.

 

Aanpassen gegevens / uitschrijven communicatie

Indien je dit wenst, kunnen we al je gegevens (behalve orderbevestigingen en facturen) aan je overdragen en van onze servers verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op per email. (Ja we weten het, stuur een email om alle e-mail communicatie te wissen…het is een beetje raar, maar dit is wel hoe het moet).

Zo vind je onderaan iedere mailing de mogelijkheid om je inschrijving op onze nieuwsbrief  aan te passen of om je daarvoor af te melden.

Je kunt de toestemming voor onze marketing cookie ten allen tijde eenvoudig intrekken, door simpelweg je cookies van je browser te verwijderen en de volgende keer dat je onze website bezoekt deze niet te accepteren.

 

Veiligheid

Van der Schoor Schilders draagt zorg voor een passende beveiliging van bestanden waarin persoons- en persoonverkeersgegevens worden opgeslagen. De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers van Siteground, Google Analytics en Activecampaign. Met iedere partij zijn duidelijke afspraken gemaakt in de vorm van een verwerkers overeenkomst, die voldoet aan de AVG (GDPR) richtlijnen.

Alle informatie die verstuurd wordt via de website van Van der Schoor Schilders en/of via de Servers van de partner is versleuteld met een HTTPS / SSL certificaat.

Verder heeft Van der Schoor Schilders adequate maatregelen getroffen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

 

Gegevens voor derden

Wij zullen je gegevens niet ter beschikking stellen aan derden, tenzij daartoe aanleiding is en het ook in je eigen – gekozen – belang zal zijn. In dat geval zullen wij dat expliciet vermelden. Je hebt de mogelijkheid om je persoonsgegevens in te zien en bij eventuele onjuistheden te laten corrigeren, en, indien niet in strijd met andere wetten, je gegevens helemaal te laten verwijderen van onze servers.

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Denk bijvoorbeeld aan Facebook, dat zijn eigen privacy beleid hanteert en wiens privacy beleid je moet accepteren om gebruik te kunnen maken van het platform.

 

Vragen en verzoeken

Deze privacyverklaring is afgestemd op de mogelijkheden en het gebruik van deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Indien je hierover opmerkingen of klachten hebt, dan kun je deze e-mailen naar: info@vanderschoorschilders.nl